Dokonalé prečistenie potrubia

Každá súčasť v domácnosti potrebuje svoju pravidelnú údržbu. Viete napríklad o tom, že je potrebné starať sa tiež o čistotu vašich potrubí a kanalizácie? Je to taký „detail“, ktorý je však pre bezproblémový chod domácnosti (alebo podniku) veľmi dôležitý. Hoci je pravda, že tejto súčasti nevenujeme toľko pozornosti, nakoľko nerozmýšľame práve každý deň nad tým, ako vyzerá naše potrubie zvnútra. Avšak všimeneme si to až v prípade, ak sa začnú prejavovať prvé problémy, ako je napríklad neprirodzene pomalé odtekanie odpadovej vody a jej hromadenie, či vznikajúci zápach šíriaci sa zo zaneseného potrubia. Ani vtedy ale ešte nemusí byť neskoro, rýchlu pomoc poskytuje krtkovanie cena AB – Krtkovanie.

Špinavá voda z umývadla

Zanesená a upchatá kanalizácia v umývadle, dreze, sprche či na toalete je problém, ktorý si žiada rýchle odstránenie. V opačnom prípade budú tieto súčasti odstavené z bežnej prevádzky, alebo ich budeme môcť používať len veľmi obmedzene. Takto sa ale fungovať nedá. Je preto potrebné potrubie urýchlene prečistiť. Rýchlo, ale hlavne kvalitne- aby bola opäť možná plnohodnotná prevádzka týchto dôležitých súčastí v domácnosti. Čistota a hygiena je predsa najzákladnejšou potrebou komfortného života. Preto v prípade núdze dajte prednosť krtkovaniu- kompletnému prečisteniu vašej kanalizácie od usadenín, mastnôt a nečistôt.

Potrubie, oprava

Pod vysokým tlakom sa vpustí voda do potrubia, čím sa toto ideálne prečistí. Je to najobľúbenejšia a najpraktickejšia metóda čistenia, ktorú využívajú profesionáli- ktorí k tomu majú takisto modernú a zodpovedajúcu výbavu. Usadeniny sa z kanalizácie odplavia preč a v niektorých prípadoch sa pre lepší efekt používajú špirály poháňané elektromotorom. Tie sa pritom zmestia aj do malých otvorov. Navyše ide o ekologické čistenie tolerantné k vášmu ovzdušiu, nakoľko sa pri tomto procese nepoužívajú žiadne chemikálie. Ak sa potrebuje lokalizovať miesto problému v potrubí, použije sa k tomu moderný TV monitoring.

Author: