Unikátnosť stromčeka šťastia


O stromčekoch šťastia sa traduje, ako vypovedá už ich samotný názov, že prinášajú šťastie. Okrem toho zabezpečujú hojnosť a blahobyt pre jednotlivcov, ktorý takýto skvostný predmet vlastnia. Podľa čínskej filozofie Feng Shui je ich vhodné umiestniť do južnej alebo juhovýchodnej časti príbytku, kde sa ich pôsobenie násobí. Navyše, ručne vyrobený stromček, ktorý je originálom, je obsypaný polodrahokamami, ktorých pôsobenie sa ešte násobí. Takže jantárový stromček šťastia násobí pôsobenie jantára, achátový, turmalínový zase vlastnosti tohto konkrétneho polodrahokamu. Polodrahokamy sú cennými skvostmi prírody, ktoré priaznivo pôsobia nielen na zdravie jednotlivcov, ale aj na ich psychickú pohodu a napredovanie v osobnostnom rozvoji.

zelený olivín

Ruženínový stromček šťastia prináša lásku, otvára srdce, vplýva na podporu prúdenia vibrácií čistej lásky v prostredí, v ktorom sa nachádza. Stromček šťastia doslova harmonizuje priestor, kde je umiestnený a ak vám v tomto ohľade nechýba dostatok viery, istotne oceníte takúto možnosť a obklopíte sa predmetmi, ktoré majú na vás a vašich blízkych pozitívny vplyv. Stromček šťastia je aj unikátnym darčekom pre vašich blízkych, ktorý poteší a spríjemní bežný deň. Na našej stránke nájdete pozoruhodný výber týchto fantastických predmetov s prislúchajúcou cenou a popisom vzťahujúcim sa k rozmerom stromčeka ako aj k jeho vlastnostiam a účinkom na nás, ľudské bytosti.

citrín na podporu šťastia a kreativity

Vedeli ste, že malachit pôsobí podporujúco pri liečení horúčky, nachladenia, kašľa a iných podobných neduhov? Ametyst pomáha pri transformačných procesoch, kedy doslova zahadzujeme to staré a vchádzame na novú životnú cestu s novými príležitosťami a novým nastavením mysle ako aj ducha. Ak túžite po nekonečnej harmónii, živote v rovnováhe, istotne nepohrdnete ani úžasnými minerálmi, ktoré nám ponúka naša zem v rôznych kútoch sveta. Od pradávna sa tradovalo, že kryštálová guľa ukazuje budúcnosť. Dnes sa toto tvrdenie podchytilo o niečo viac reálne a tvrdí sa, že sú to práve horské kryštály, ktoré nám sprostredkovávajú informácie, ktoré sa k nám majú dostať.

Author: