Klasické džínsy v modernom prevedení


História džínsov siaha až ku koncu 19. storočia, kedy boli pracovným odevom. Svoj moderný nádych zaznamenali v polovici 20 storočia, kedy sa stali vyhľadávaným módnym kúskom a ženy sa bez nich nevedeli zaobísť. Právom, majú nadčasový vzhľad, dobre pristanú každej postave, dodávajú ženám atraktivitu, sú mladistvé, pohodlné a v kombinácii s vhodnými doplnkami sú úchvatné. Ich široký výber nájdete aj v ponuke blue jeans https://bigstarjeans.sk/c-zena/pc-nohavice, ktorá predstavuje rôzne strihy, dĺžky, farebné prevedenia džínsov.

moderné džinsy

Aktuálne módne strihy sú klasické rovné džínsy s názvom straight, džínsy, ktoré dokonale obopínajú postavu s názvom skinny alebo super skinny, džinsy vypasované, štíhle s názvom slim, džinsy široké a pohodlné s názvom wide a neskutočne ženské džínsy, ktoré pozdvihnú zadoček a vytvoria snovú postavu s názvom push up. Pre tehotné ženy sú k dispozícii džínsy s názvom mom.

Je dôležité poznať svoju postavu, svoj štýl a vyberať si zo širokej kolekcie tie pravé. Vo všeobecnosti sa pre štíhle ženy a dievčatá najviac hodí typ džínsov slim alebo skinny, ktoré zvýraznia štíhle nohy a celú siluetu postavy.

Široké džínsy a straight strihy sú vhodné pre každý typ postavy, dôležitý je dostatočne vysoký pás, ktorý zakryje nedokonalosti v oblasti bruška a správne zvýrazní boky. K týmto typom sa hodia kratšie saká a topy, sú vhodné na jarné a letné obdobie a vynikajúco vyzerajú aj v svetlých farbách. Klasikou sú tmavomodré džínsy z ponuky v kombinácii s bielou blúzkou, kvalitným sakom a doplnkami, aj vrátane elegantných lodičiek.

úzke džínsy

Džínsy z ponúkanej kolekcie sú oblečenie na celý rok, v tmavších odtieňoch ich využijete najmä v zime, svetlé, pastelové a najmä klasické biele džínsy sú v kombinácii s pestrými blúzkami a tričkami vždy letným hitom. Džínsy sú mladistvé, vďaka použitému elastickému materiálu, ktorý sa prispôsobí každej postave, strihu a ich celkovému vyžarovaniu.

Author: