Dom na kolesách


V prvom rade je potrebné vysvetliť, čo je mobilný dom. Ide o nehnuteľnosť menších rozmerov, ktorú vám spoločnosť vyrobí vo svojich priestoroch a na váš pozemok dovezie v hotovom stave. Mobilný dom vám vyhotovený a častokrát aj zariadený privezú priamo na pozemok, kde sa osadí. Vzhľadom na to, že mobilný dom nemá betónové základy, je možnosť ho presúvať. Mobilný dom môže mať rôzne podoby. Najčastejšie ide o jednu bunku menších rozmerov, ktorú si môžete prispôsobiť vlastným potrebám. V mobilnom dome býva častokrát prítomné aj zariadenie.

mobilný dom

Môžete si vybrať mobilný dom s obývacou časťou, kde sa nachádza rozložiteľný gauč, plne zariadená kuchyňa či dokonca spálňa s posteľou. Veľkou výhodou mobilných domov je prítomnosť kúpeľne a WC. Mobilné domy majú možnosť terasy a pripojenia na siete. Dostanete tak plnohodnotnú nehnuteľnost, ktorú môžete využívať na ľubovoľné účely. Na Slovensku sa mobilný dom najčastejšie používa ako víkendová chata. Mobilný dom dáva každému možnosť zriadiť si chatu kdekoľvek a takmer kedykoľvek. Práve mobilný dom je určený pre ľudí, ktorí hľadajú lacnú alternatívu víkendovej chaty za pomerne krátky čas.

mobilný dom

Výroba jednoduchšieho mobilného domu trvá niekoľko týždňov. Na svojej chate v podobe mobilného domu určite mať tak všetko, čo potrebujete na niekoľkodňové prespatie. USA je známe tým, že mobilné domy sú tam vo veľkom používané aj na celoročné bývanie. U nás máte takisto možnosť využiť mobilný dom na plnohodnotné bývanie, v prípade, že s výrobcom prejdete niekoľko menších úprav. Posledné roky sa mobilné domy vo veľkom využívajú aj na podnikateľské účely. Vďaka mobilnému domu máte možnosť realizácie vlastného podnikania či kancelárskych priestorov priamo na vašom pozemku. Využite realizácie mobilných domov od odborníkov, priamo na internetovej stránke euro-mobilnedomy.sk.

Author: