Prirodzená krása


Máte radi, keď sa na vás druhí ľudia pozerajú s úsmevom? Pochvala za to, že ste pekne upravená je pre každú ženu veľmi potrebné. Na to, aby ste vyzerali pekne však nepotrebujete veľa make-upu, no niektoré ženy si to myslia. Krása pramení však z vášho vnútra. Vnútorná krása je tým najkrajším, čo z vás môže vyžarovať. Cítite sa v svojom tele krásne? Aby ste vyžarovali zo seba krásu, musíte byť so svojim telom naozaj spokojná.

krásna žena

Make-up

Mnoho žien sa kvôli kráse maľujú. Používajú na to rôzny make-up a zakrývajú si nedostatky na tvári. Ak máte nejaké nedostatky na tvári, nemali by ste sa za ne hanbiť. Mali by ste byť hrdá na to, že ste iná, ako tie ostatné ženy. Každá žena je krásna, len sa musí vedieť pekne upraviť. Na podkladovú vrstvu make-upu si ešte nanesiete vrchnú časť make-upu a zafixujete make-up púdrom. Púder vám zjemní všetky nedostatky a zakryje ich.

 

Rúže

Aby ste vyzerali pekne, môžete si na svoje pery naniesť rúž. Dajte však pozor, aby ste s rúžom nevyzerali komicky. Príliš výrazný rúž to môže spôsobiť a budete vyzerať veľmi smiešne. Ak máte výrazné oči, určite si nedávajte príliš výrazný rúž. Použite radšej jemnejšie odtiene alebo si nanášajte len slabšiu vrstvu rúžu.

 

líčiace potreby

 

Účes

Ak chcete vyzerať pekne, určite od toho súvisí aj váš účes. Hniezdo na hlave vyzerá veľmi neupravene. Venujte svojim vlasom veľkú starostlivosť a pravidelne si ich umývajte. Po umytí môžete svoje vlasy ošetriť balzamom na vlasy. Ten ochráni vaše vlasy pred ďalším upravovaním napríklad žehličkou na vlasy alebo kulmou na vlasy, a tiež chráni proti vysúšaniu vlasov pri fénovaní.

O svoj výzor sa musíte starať. Aby ste sa cítili naozaj veľmi príjemne, musíte vedieť skombinovať aj svoje oblečenie. Určite kombinujte jednoduché kúsky s niečím výraznejším. To vám dodá sebavedomie a budete sa v svojom tele cítiť naozaj skutočne príjemne a sexy.

Author: