Na Slovensku

Už ste niekedy boli na Slovensku? Je to náš sused a je to kúsok, nie je to veľká vzdialenosť. Každopádne ja som tiež už niekoľkokrát bola na Slovensku a bolo to úžasné. A mala som sex privát trnava https://www.privatportal.sk/sex-ponuky/trnava. Viete, aby som sa priznala, tak Slovensko je pre mňa úplne rovnakou srdcovkou ako Česká republika. Nedokážem si predstaviť žiť inde, než práve v Česku. Asi už som zvyknutá…ale tí ľudia, atmosféra a všetko okolo… je to jednoducho úžasné. Každým dňom milujem tieto dve krajiny viac a viac. Na Slovensko sme veľa s mamkou a mojou sestrou jazdili, konkrétne do Dunajskej stredy na niekoľko dní v lete a mali sme nezabudnuteľné zážitky, ktoré ma naozaj nikto z hlavy nevymaže.

s

Slovensko mám hrozne rada. Vždy sme chodili do termálov do všelijakých vonkajších aj vnútorných bazénov. Dokonca vedľa vnútorných bazénov bola hneď reštaurácia, kde bola možnosť dať si to, na čo mal práve človek chuť. A to bolo super. Vôbec by som nečakala, že na Slovensku v termáloch budú mať takú úžasnú reštauráciu a čo viac – že mi v nej bude aj chutiť. Myslela som si, že nebude, ale opak bol pravdou. Naopak mi chutilo. A najviac mi chutili kuracie kúsky v horcicovo-medovej omáčke, ktoré boli jednoducho bezkonkurenčné.

s

Ale keby mi predtým niekto len povedal názov toho jedla, tak sa stavím o to, že by som odmietla a vysmiala by som sa mu. Ale strašne mi chutili. Vidíte? Názov znie celkom smiešne, ale v skutočnosti je to dosť chutné jedlo, teda keď ho niekto vie správne uvariť. A keď sa už dostávame k tomu vareniu, tak by som mala ešte jeden dodatok. Nikdy ma veľa varenia nebavilo a neverila som ani tomu, že bude. Všetko sa zmenilo až s príchodom dcéry, v tom čase ma varenie a celkovo vymýšľanie nových receptov začalo neskutočne baviť a aktuálne varím aj jedlá, ktoré som nikdy predtým nevarila. A nikdy by som neverila tomu, že ich variť budem.

Author: