Ľudia už chcú žiť inak a napomáha im v tom aj tantra

Tí z vás, čo pamätajú socializmus, už prešli v živote mnohými skúsenosťami a zároveň majú možnosť porovnať tamojšiu dobu s tou súčasnou. Vtedy síce mali ľudia vďaka menej rozvinutej technike menej možností, ako si uľahčiť život, ale technika tiež mnohým ľuďom zaslepila oči a zneužívajú ju ako proti sebe, tak aj druhým. Na druhej strane musíme povedať, že vtedy nebolo medzi mnohými ľuďmi také otvorené vedomie a nemali sme toľko informácií o duchovnom zmysle života a poznatkoch z tejto oblasti, a aj napriek relatívnemu pokoju ľudia viedli skôr konzumne zameraný život.

dievča na posteli

Dnes sa situácia mení a konzum prestáva napĺňať milióny ľudí na celom svete, ktorí hľadajú niečo viac – zmysel toho všetkého a hlavne túžbu po lepších medziľudských vzťahoch. Nechceme už medzi sebou bojovať, súperiť, súťažiť a byť lepší, než ten druhý, chceme jeden druhého poznávať a brať si od neho to dobré a tiež mu niečo dobré dávať na oplátku. Keď sa nad tým hlboko zamyslíte, nikto nemôže byť lepší, ako druhý, pretože všetci sú najlepší a dokonalí v tom, že každý je jedinečný, a každý sa chová inak, nemožno teda hodnotiť dvoch ľudí vedľa seba objektívne, pretože každý pristupuje k svojmu životu individuálne – odlišne.

dievča v kresle

Preto sa aj dnes mnoho ľudí obracia k rôznym smerom, ktoré ich vyvádzajú z bláznivého sveta tých, čo sa stále za niečím naháňajú, a vo svojej honbe za majetkom, kariérou, peniazmi a úspechom zrážajú k zemi ostatných. V lepšom poznaní seba samého a druhých ľudí vám môžu byť nápomocné aj tantra masáže. Môžete o nich načerpať informácie napríklad zo 7 najlepších tantrických festivalov, z ktorých ten najbližší sa konal v Prahe v Čechách.

Na tantru samozrejme môžete zájsť aj osobne v Bratislave, nemusíte cestovať nikam ďaleko a opúšťať republiku, krásne zážitky na vás čakajú aj v meste na Dunaji, a ak si ich chcete naozaj užiť na jedničku, odporúčame zaradiť do svojho každodenného programu vegetariánsky jedálniček a uskutočniť prehliadku mesta nie z mestských ulíc, ale napríklad od televízneho vysielača na Kamzíku s krásnou vyhliadkou na Bratislavu.

Author: